Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In onze werkplaats gaan we net een stapje verder dan de gemiddelde zadelmakerij. Daar wij ook producent van zadels zijn kunt u bijons terecht voor elk denkbare reparatie. Vanhet aanzetten van een singelstoot tot een nieuwe zitting of geheel nieuwe kussens. 

Wij kiezen enkel voor het beste leer, zowel voor onze productie als reparatie en zullen het leer voor uw reparatie kiezen wat zo dicht mogelijk past bij het oorspronkelijke leer. Bovendien hebben we van enkele merken het leer dat de fabriek gebruikt zelf voorradig.

Onze ervaring en expertise heeft halverwege 2021 geleid tot een nauwe samenwerking met Frank Baines waarvoor wij voor Nederland en Belgiƫ de fabrieksservice overnemen. Dat zorgt voor een aanmerkelijke tijdsbesparing daar verzenden niet meer nodig is en dat met gelijkblijvende service en kwaliteit.

Ook voor aanpassingen als andere wrongen, aanpassing van de zit of andere klant specifieke aanpassingen kunt u bij ons terecht. Veel voorkomend zijn momenteel aanpassingen van cosmetische aard. Het vervangen vn opzichtige biesjes in de zitting, vervangen van lakleer van zitting en front en backfacing (weet zo even geen goede nl vertaling).

De werkplaats is zeer compleet uitgerust met de nodige machines en gereedschappen om iedere reparatie snel en netjes te kunnen uitvoeren. 

U kunt bij ons ook terecht voor seriematige productie waarbij wij gebruik kunnen maken van stansen of lasersnijden. Met inbranden, stempelen of  lasergraveren kunnen wij uw product bovendien personaliseren. Niet enkel voor de paardensport maar ook daarbuiten.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het laten herstellen van leder van bijvoorbeeld banken en stoelen maar ook auto's. Slijtage kunnen wij met een zeer sterk hechtende verf zo goed als onzichtbaar weg werken, maar ook kleine scheurtjes kunnen we veelal weg werken. Bij grotere schades kunnen wij dat deel vervangen en op kleur spuiten zodat uw product er weer goed uit ziet en weer jaren mee kan.

e-max.it: your social media marketing partner